Stain

Tomas Victor Dewynnt is de zoon van een mediamagnaat. Heel zijn leven lang lijkt hij een gevoelloze jongeman tot hij op een dag op slag verliefd wordt op de mysterieuze Junit, een meisje dat tegen haar eigen wil optreedt in het Pescador-Infierno circus. Al snel leert Tomas dat Junit niet is wie hij dacht dat ze was en dat ze misschien wel uit een heel andere wereld komt. Wanneer hij het plan uitvoert om haar te bevrijden komt hij terecht in een buitenaardse invasie waarbij de mensheid bestraft wordt voor hun wandaden. De indringers weten Tomas’ vader te vangen. Al snel moet Tomas een nieuw ontsnappingsplan maken om zijn familie veilig te stellen. Kan Tomas de smet van de menselijke vooroordelen, en die van de buitenaardsen over de mensheid doorbreken?

Een na twaalf

Een bundeling van 13 korte verhalen.

Knights of Haxyr

Wanneer Wolf (Dustin Hero Wolfgang Dewynnt) de elf Lynn ontmoet valt hij gelijk voor haar. Hij helpt haar terug te keren naar haar eigen wereld, die niet veel later aangevallen wordt door de ridders van Haxyr, een bloedorstige sekte die van plan is hun God terug te laten keren.

Amfesto

 

Five rules for being a God

When pop star Randall Du Pont gets involved in a stage accident he find out he is actually the god Aptos. Before he gets the chance to get re-aquanted with his former lives he is confronted with the fact that one of his fellow gods has decided to break one of the five sacred rules imposed on them by the heavens. Systematicly followers of the earthbound gods are being exterminated. Aptos must employ both his kin and other supernatural forces to find out who is behind all this and make sure his own followers are safe.

Tanya Salviana’s Destiny

Wanneer Tanya en haar moeder worden gedwongen hun woning te verlaten besluit Tanya de laatste wens van haar vader in vervulling te brengen. Nietsvermoedend brengt ze een klein kistje naar Parijs, waar al snel blijkt dat ze voorbestemd was om een grotere rol te spelen in de ontmanteling van het netwerk (een erfopvolger van het internet), wanneer ook de beheerders van het netwerk haar als bedreiging zien moet ze hard haar best doen om haarzelf en de mensen om haar heen te overtuigen dat ze geen lotsbestemming heeft.

Guaranto

Jonathan wordt ter voorbereiding op het koningschap opgesloten in de koninklijke toren van Guaranto, een land dat bekend staat om haar stoommachines. In zijn eenzame opsluiting ontdekt hij een meisje dat in een soortgelijke situatie zit. Zonder elkaar ooit gesproken te hebben beloven ze elkaar wanneer ze ooit vrij zijn dat ze elkaar op zullen zoeken.

Slecht vaarwater

 

De kronieken van Giacomo

Wanneer de broer van Duco Deinec verdwijnt duikt hij zelf in het verleden van de Familie Giacomo, vanaf het stenen tijdperk verteld hij over hoe een vloek de Italiaanse misdaadfamilie lijkt te achtervolgen. De Giacomo’s weten de tand des tijds steeds maar net voor te blijven.

 

Commonly Unique

 

The Choices we Made

 

A mind of his own

 

Boek 4